مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کهگیلویه و بویر احمد گفت: 530میلیارد ریال اعتباراز ابتدای دولت یازدهم تاکنون به دهیاری های این استان پرداخت شد.
کد خبر: ۲۷۱۰۳۷
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۵ 03 August 2016
به گزارش خبرنگار ایرنا، داریوش مظفر روز سه شنبه در نشست مشورتی دهیاران و مسئولین مالی و فنی شهرستان گچساران افزود: نیمه دوم سال 92 حدود 90 میلیارد ریال،240 میلیارد ریال در سال 93 و 200 میلیارد ریال در سال 94 به دهیاری های استان پرداخت شد.
وی از هزینه 53 میلیارد ریال اعتبار در دولت یازدهم برای تامین ماشین آلات مورد نیاز دهیاری های این استان جهت فعالیت های عمرانی و خدماتی خبر داد.
مظفر ابراز کرد: این میزان اعتبار از محل سازمان دهیاری ها و شهرداری ها بوده که با آن 84 دستگاه ماشین مینی لودر، حمل زباله، نیسان و کمپریسی خریداری شده است.
مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کهگیلویه و بویر احمد،تعداد ماشین آلات دهیاری های این استان را 335 دستگاه اعلام کرد و گفت: 20 درصد از ماشین آلات دهیاری های این استان فرسوده است.
مظفر با بیان اینکه550 دهیاری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد ابراز کرد: برای 273 روستای استان، دهیاری پیشنهاد شده که با 114 مورد در سال گذشته موافقت شد.
وی افزود: این روستاها بین 20 تا 30 خانوار دارند که براساس جمعیت و نیازهای مختلف برای آنها تقاضای دهیاری شده است.
مظفر تعداد تعاونی دهیاری این استان را 13 مورد اعلام کرد و گفت: 14مبلبارد ربال اعتبار بزودی بین دهیاری های استان توزیع خواهد شد.
مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کهگیلویه و بویر احمد گفت: دو میلیارد و 160 میلیون ریال عوارض به دهیاری های این استان امسال پرداخت شد.
مظفر اظهار داشت: تخصیص بخشی از اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده به دهیاری ها استان، رونق و توسعه این مناطق را به دنبال داشته است.
وی از شوراها ودهیاران خواست نهایت مراقبت را درصیانت از اموال عمومی بویژه ماشین آلات دهیاریها انجام دهند.
مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: یکی از اولویت های اصلی این نهاد سوق دادن دهیاری ها به سمت درآمد زایی و خودکفایی است.
فرماندار گچساران نیز در این نشست گفت: دهیاری ها می توانند با پیشنهادهای سازنده و برنامه ریزی مناسب نقش مهمی در پیشرفت و آبادانی روستاها داشته باشند.
عبدرالرحیم رحیمی به خدمات نظام در مناطق روستایی اشاره کرد و افزود: جایگاه دهیاری برای عمران و آبادانی روستاها بسیار مهم است.
وی ابراز کرد: به برکت نظام اسلامی در روستاهای پر جمعیت این شهرستان با اجرای طرح هادی زمینه ماندگاری و سکونت روستاییان را به وجود آورده اند به نحوی که حتی تعدادی از روستاییان از شهر مهاجرت و دوباره به روستاهای خود بازگشته اند.
براساس سرشماری 1390 کهگیلویه و بویراحمد بیش از 650 هزارنفر جمعیت دارد که 48 درصد آنان در روستاها زندگی می کنند.
از یک هزارو 674 روستای دارای سکنه در کهگیلویه و بویراحمد 700 روستا بالای 20 خانوار جمعیت دارند و بیش از 400 روستا از خدمات دهیاری بهره مندشده اند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار