تابناک گزارش می‌دهد:

جاده «پل کلو» سی‌سخت باز هم قربانی گرفت؛ ۳ کشته و یک مصدوم

گروه استان‌ها- سقوط یک دستگاه خودروی سواری به دره در محدوده پل کلو سی‌سخت در مسیر یاسوج به سی‌سخت، سه کشته و یک مصدوم برجا گذاشت؛ حادثه‌ای تلخ که بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی این مسیر و ضرورت ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز آن را پررنگ کرده است.
کد خبر: ۱۲۲۷۸۹۳
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۸ 11 August 2026

به گزارش خبرنگار تابناک در استان کهگیلویه و بویراحمد، حادثه سقوط یک دستگاه خودروی سواری به دره در محدوده، در مسیر یاسوج به سی‌سخت، صبح امروز دوشنبه ۲۰ مردادماه ۱۴۰۵ در محدوده پل کلو سی‌سخت رخ داد و بر اثر سقوط یک دستگاه خودروی سواری به پایین دره، سه نفر از سرنشینان در دم جان خود را از دست دادند و یک نفر دیگر نیز مصدوم شد.

بر اساس گزارش‌های اولیه، سرنشینان این خودرو از اهالی منطقه پادنا بودند که قصد سفر به یاسوج را داشتند. با وقوع حادثه، افراد حاضر در محل موضوع را به نیرو‌های امدادی اطلاع دادند و تیم‌های امدادی برای رسیدگی به حادثه به منطقه اعزام شدند.

پیچ‌های خطرناک بدون حفاظ؛ هشدار دوباره درباره «جاده مرگ»

حادثه پل کلو بار دیگر توجه‌ها را به وضعیت ایمنی این محور جلب کرده است؛ مسیری که وجود پیچ‌های خطرناک و پرتگاه‌های عمیق در برخی نقاط آن، ضرورت نصب تجهیزات ایمنی را دوچندان می‌کند.

به گفته شاهدان، محل وقوع حادثه فاقد نیوجرسی و گاردریل مناسب بوده و همین موضوع می‌تواند در صورت خروج خودرو از مسیر، پیامد‌های جبران‌ناپذیری برای سرنشینان به دنبال داشته باشد؛ به‌ویژه برای مسافرانی که شناخت کافی از پیچ‌ها و شرایط این جاده ندارند.

یک حادثه و یک مطالبه قدیمی

تکرار حوادث در نقاط پرخطر محور یاسوج-سی‌سخت، این پرسش را دوباره مطرح می‌کند که چرا نقاط حادثه‌خیز این مسیر پیش از آنکه جان دیگری گرفته شود، ایمن‌سازی نمی‌شوند؟

در پایان، انتظار می‌رود دستگاه‌های متولی ضمن بررسی دقیق علت وقوع این حادثه، نسبت به شناسایی و ایمن‌سازی نقاط پرخطر محور یاسوج-سی‌سخت، به‌ویژه محدوده پل کلو، اقدام جدی‌تری انجام دهند تا پیچ‌های خطرناک این مسیر همچنان به بهای جان مسافران تمام نشود.

انتهای پیام/

آخرین اخبار