مدیرکل آموزشی دانشگاه ایلام خبر داد؛
مدیرکل آموزشی دانشگاه ایلام گفت:در راستای ارتقای سطح و مدیریت آموزشی دانشگاه ایلام و علیرغم تنگنای مالی، تغییر نرم افزار آموزشی دانشگاه از سال گذشته در دستور کار قرار گرفت و خوشبختانه در ابتدای سال جاری با نصب سیستم گلستان به نتیجه رسید.
کد خبر: ۶۱۵۱۱۴
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۷ 03 June 2018
به گزارش تابناک ایلام ؛ دکتر محسن توکلی، مدیرکل آموزشی دانشگاه، با اعلام این خبر، اظهار داشت: بررسی ها نشان می دهد که عمده دانشگاه های معتبر کشور سال هاست، که این مشکل را با بروز کردن و یا ارتقای سامانه‌های خود حل نموده و از آن بهره‌برداری می‌ نمایند.
 
وی افزود : اما در دانشگاه ایلام تاکنون از سامانه آموزشی «سما»، که برای دانشگاه های کوچک و با حجم کاربر محدود مناسب بوده و دارای قابلیت های محدودی است و در بسیاری از موارد توانایی حل مشکلات آموزشی پیشرفته ‌تر را ندارد، استفاده می‌ شده است.
 
دکتر توکلی، افزود: از حدود ده سال پیش همواره بحث تغییر این سیستم در دانشگاه ایلام مطرح بوده است، که هر بار بنابر دلیلی این مهم انجام نشده است، تا اینکه در سال گذشته در راستای ارتقای سطح و مدیریت آموزشی دانشگاه، با همراهی و حمایت های همه جانبه ریاست محترم دانشگاه، معاون محترم پشتیبانی و منابع انسانی و معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی و علیرغم محدودیت های شدید مالی در دانشگاه، نرم‌افزار گلستان خریداری گردید.
 
مدیرکل آموزشی دانشگاه، تأکید کرد: این نرم افزار در حال حاضر بعنوان جامع‌ ترین نرم‌افزار، در اکثر دانشگاه‌ های معتبر کشور مورد استفاده قرار می گیرد و با پشتیبانی یک تیم تخصصی، بصورت پیوسته در حال بروز رسانی است.
 
 دکتر توکلی، درباره راه اندازی این سیستم در دانشگاه، گفت: در دانشگاه ایلام نیز کارشناسان واحد رایانه اداره کل آموزش با همکاری واحد IT دانشگاه، تلاش های فراوانی را برای ایجاد سرور اختصاصی، انتقال داده‌های آموزشی از نرم‌افزار قدیمی به جدید و نصب نرم افزار بر روی سایت دانشگاه انجام دادند و در حال حاضر این  نرم افزار قابل استفاده توسط افراد در سطوح مختلف می باشد.
 
 وی، افزود: با توجه به جامع بودن نرم‌ افزار، افراد در سطوح مختلف و بر حسب جایگاه تعریف شده برای استفاده‌ کنندگان، امکان استفاده از آن را دارند و با تمرکز زدایی که در طراحی آن بعمل آمده است.
 
وی بیان داشت :در طرح  امکان صرفه جویی زمانی و مالی فراوانی در آن پیش‌ بینی شده است، بعنوان مثال با توجه به قابلیت های فراوان نرم‌افزار انتظار می‌ رود تمامی فرآیندهای آموزشی که تاکنون بصورت دستی و با صرف وقت و هزینه‌ی فراوانی انجام می‌ شد‌ه است، بصورت سیستمی توسط کاربران انجام شده و منجر به کاهش خطای کاربری در امور آموزشی شود.
 
 مدیرکل آموزشی دانشگاه، درباره تفاوت های این نرم افزار با نرم افزاز سما، بیان داشت: تمام فرآیندهای زمانبر همانند حذف اضطراری، معرفی به استاد، درج نمره پایان نامه، غیبت 16/3، چک نمودن واحدهای گذرانده و فراغت از تحصیلی و ...، که تاکنون نیاز بود دانشجو و یا اساتید با تکمیل فرم ها و گرفتن امضاها از واحدهای مختلف انجام دهد بصورت سیستمی قابل انجام است.
 
 وی افزود: تاکنون فرایند ثبت پروپوزال و پایان نامه دانشجویان و سایر امور مربوط به دانشجویان تحصیلات تکمیلی بصورت دستی انجام می شده است، که در سامانه گلستان امکانات برای انجام آنها بصورت سیستمی فراهم شده و کاربران می توانند تمامی امور را بصورت سیستمی انجام دهند
 
توکلی افزود : بر اساس نظر کارشناسان سامانه، در آینده نزدیک ارتباط دانشگاه‌های مجهز به این نرم افزار، سیستمی بوده و دانشگاهها برای ارتباطات آموزشی خود مانند تأییدیه تحصیلی از این نرم افزار استفاده خواهند نمود، که خود باعث صرفه جویی در زمان و هزینه خواهد شد./م
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار