سیامک جعفری اظهار کرد: تعرفههای قنادیها، شیرینی فروشیها و نان فانتزیها از اولویت قیمتگذاری خارج شدهاند و نرخ گذاری قیمتهای آنها به صورت آزاد و بر اساس آنالیزهایی است که خود فروشنده انجام میدهد.
وی افزود: هر فروشنده در واحد صنفی خود میتواند با آنالیز قیمت تمام شده محصول تولید شده، آن را قیمتگذاری کند. باید این آنالیز قیمتی از سوی فروشنده انجام بگیرد تا زمانی که بازرسان برای بازرسی مراجعه میکنند، معیاری برای بررسی وجود داشته باشد.
رییس اتحادیه قناد و بستنی فروشان اهواز تصریح کرد: اتحادیه یک نرخ پایه برای بازرسی بهتر در نظر گرفته است تا در این زمینه بازرسان بتوانند بهتر قیمتهای ارائه شده را بررسی کنند اما نرخگذاری به صورتی است که قیمت شیرینی، بستنی و نان فانتزی در خود واحد صنفی تعیین میشود.
جعفری بیان کرد: از حدود یک ماه و نیم گذشته که نرخ گذاریها بر اساس آنالیز خود واحد صنفی انجام میشود، نرخ فروش حتی پایینتر از نرخ پایه تعیین شده از سوی اتحادیه است و مسالهای در خصوص افزایش قیمتها وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه وضعیت بازار خیلی خراب است، انتظار نمیرود که حتی در ایام عید نیز شاهد افزایش قیمتها از سوی فروشندگان باشیم و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
منبع: ایسنا