رقابت تنگاتنگ ۴۹ کاندیدای مجلس در خراسان جنوبی/ هر کرسی ۱۲ متقاضی

کمتر از چهار روز دیگر تا انتخابات مانده و در این زمان، رقابت تنگاتنگی بین ۴۹ کاندیدای مجلس در خراسان جنوبی برای تصاحب چهار کرسی بهارستان هر روز نفس‌گیرتر می‌شود.
کد خبر: ۱۸۵۶۶۷
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۶ 22 February 2016

 کمتر از چهار روز دیگر به انتخابات هفت اسفند باقی‌مانده، هر چه به‌روزهای به زمان برگزاری انتخابات نزدیک تر می‌شویم تب و تاب تبلیغات و انتخابات نیز در شهر بالاتر می‌رود. احزاب، گروه‌های مختلف این روزها به‌شدت در حال برگزاری جلسات خصوصی، عمومی و رسانه‌ای هستند و هر کدام برای گرفتن کرسی های بهارستان تلاش می‌کنند.

خراسان جنوبی نیز این روزها در تب و تاب برگزاری انتخابات مهم و سرنوشت‌ساز است، این دور از انتخابات تعداد ۱۰۲ داوطلب برای تصاحب چهار کرسی بهارستان به میدان رقابت آمده‌اند که تا این لحظه ۵۳ نفر از این داوطلبان از عرصه رقابت خارج و تنها ۴۹ نامزد دیگر در میدان رقابت باقی‌مانده‌اند.

خراسان جنوبی دارای چهار حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف، حوزه نهبندان و سربیشه، حوزه انتخابیه طبس، فردوس، سرایان و بشرویه و حوزه انتخابیه قاین و زیرکوه است که در این میان حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف به‌عنوان حوزه مرکزی استان و با حضور چهره‌های مهم و شناخته‌شده در میدان رقابت تنگاتنگی قرار داشته که با نزدیک شدن به‌روزهای آخر این رقابت نفس‌گیر می‌شود.

افزایش دو برابری ثبت‌نام کاندیداها

بعدازآن نیز حوزه انتخابیه طبس، فردوس، سرایان و بشرویه با داشتن بیشترین داوطلب شاهد رقابتی سخت بین داوطلبان است.

همچنین دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان با استقبال پرشورتری از سوی داوطلبان روبه رو شده به گونه‌ای که تعداد داوطلبان ثبت‌نامی نسبت به دوره قبل دو برابر شده، امسال همچنین بانوان حضور چشم گیرتری نسبت به دوره نهم داشته‌اند، درواقع در دوره قبل هیچ ثبت‌نام کننده خانم در این عرصه نداشته‌ایم اما امسال شش نفر از داوطلبین خانم بوده‌اند.

دبیر ستاد انتخابات خراسان جنوبی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به ثبت‌نام ۱۰۲ داوطلب برای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان جنوبی اظهار کرد: صلاحیت ۱۰۰ نفر از این تعداد در هیئت های اجرایی استان موردبررسی قرار گرفت که در نهایت ۹۰ نفر از این داوطلبان در هیئت های اجرایی استان تأیید و ۹ نفر نیز رد صلاحیت شدند.

علی جزندری همچنین به بررسی صلاحیت ۹۷ داوطلب مجلس شورای اسلامی در هیئت های نظارت استان خبر داد و گفت: بعد از بررسی صلاحیت‌ها ۴۲ درصد داوطلبین تأیید صلاحیت، ۲۳ درصد رد صلاحیت شدند.

وی ادامه داد: صلاحیت ۳۲ داوطلب نیز در هیئت نظارت استان احراز نشد.

دبیر ستاد انتخابات خراسان جنوبی اضافه کرد: بعد از بررسی صلاحیت‌ها در شورای نگهبان نیز ۵۳ نفر تأیید صلاحیت و ۴۳ نفر رد صلاحیت شدند.

۱۲ کاندیدا از رقابت‌ها انصراف دادند

جزندری از انصراف ۱۲ نفر از کاندیداهای مجلس شورای اسلامی استان خبر داد و گفت: تاکنون پنج نفر از کاندیداهای حوزه انتخابیه بیرجند، خوسف و درمیان، یک نفر از کاندیداهای حوزه طبس، فردوس، سرایان و بشرویه، چهار نفر از کاندیداهای حوزه قاین و زیرکوه و دو نفر از حوزه انتخابیه نهبندان و سربیشه از ادامه رقابت در انتخابات مجلس شورای اسلامی انصراف خود را اعلام کرده‌اند.

وی همچنین به تغییر حوزه انتخابیه چهار نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان اشاره کرد و گفت: تاکنون سه نفر از خارج استان به حوزه‌های انتخابیه فردوس، بشرویه و سرایان، حوزه نهبندان و سربیشه و حوزه قاین و زیرکوه تغییر حوزه داده‌اند.

دبیر ستاد انتخابات خراسان جنوبی اضافه کرد: یک نفر نیز از حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف به حوزه‌های انتخابیه خارج از استان تغییر حوزه داده است.

رقابت در کدام حوزه‌ها بیشتر است

از چهار حوزه انتخابیه بیشترین تعداد کاندیداها در حوزه انتخابیه در حوزه انتخابیه طبس، فردوس، سرایان و بشرویه است که دبیر ستاد انتخابات خراسان جنوبی در این زمینه نیز می‌گوید: ۱۶ نفر در حوزه انتخابیه طبس، فردوس، سرایان و بشرویه در انتخابات مجلس دهم با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

جزندری، تعداد نامزدهای نهایی انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان را ۴۹ نفر عنوان کرد و افزود: در حال حاضر ۱۰ نفر در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف، ۱۱ نفر در حوزه قاین و زیرکوه و ۱۲ کاندید نیز در حوزه انتخابیه نهبندان در حال رقابت هستند.

وی از افزایش حضور بانوان در عرصه انتخابات امسال خبر داد و گفت: در دوره نهم انتخابات مجلس شورای اسلامی هیچ کاندیدای خانمی از استان ثبت‌نام نکرده بود اما امسال شش نفر از داوطلبین ثبت‌نام‌شده بانوان بودند.

جزندری با بیان اینکه همچنین امسال شاهد حضور بیشتر در عرصه انتخابات بوده‌ایم، عنوان داشت: تعداد نامزدهای انتخابی این دوره از انتخابات مجلس در استان ۱۰۲ نفر بود این در حالی است که در دوره قبل ۵۱ نفر ثبت‌نامی داشته‌ایم.

به گفته وی تعداد داوطلبین انتخابی در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان نسبت به دوره نهم حدود دو برابر افزایش یافته است.

دبیر ستاد انتخابات خراسان جنوبی همچنین از پیش‌بینی ۶۰۶ شعبه اخذ رأی در استان خبر داد و افزود: از این تعداد ۳۰۳ شعبه سیار و ۲۷۵ شعبه نیز ثابت خواهند بود.

همکاری ۱۲ هزار نفر در امر برگزاری انتخابات در استان

جزندری ادامه داد: در مجموع برای برگزاری این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در استان حدود ۱۲ هزار نفر همکاری خواهند داشت.

وی با اشاره به تخلفات انتخاباتی در استان نیز گفت: تاکنون تخلف قابل‌توجه ای در استان صورت نگرفته و بیشتر تخلفات با یک تذکر رفع شده است.

دبیر ستاد انتخابات خراسان جنوبی در ارتباط با تعرفه‌های رأی اختصاص داده‌شده به استان نیز گفت: تعداد تعرفه‌های موردنیاز استان تحویل ستاد انتخابات شده و کمبودی از این نظر وجود نخواهد داشت.

به‌هرروی باید گفت انتخابات بازی بردوباخت نیست. نماینده‌ای که به‌وسیله رأی مردم وارد مجلس شورای اسلامی می‌شود نه تنها در مقابل افرادی که به وی رأی داده‌اند بلکه در قبال سایر آحاد جامعه و آینده کشور نیز مسئول است و اگر نتواند به وعده‌هایش عمل کند، به همشهریان و هم‌وطنان مدیون بوده و در واقع گل به خودی زده است.

بدون تردید در هفتم اسفندماه با حضور پر شور مردم استان در پای صندوق های رأی برای راهی کردن چهار نماینده منتخب به بهارستان در پرتو شعار همدلی و هم‌زبانی دولت و ملت به اوج خود خواهد رسید و راه رشد توسعه استانمان را هموار خواهد ساخت.
منبع: مهر
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار