افتتاح مجتمع فرهنگی دیجیتال شهید باکری در ارومیه

ارشادمجتمع فرهنگی دیجیتال شهید مهدی باکری با حضور مهندس موسویان رئیس مرکز توسعه فناوری و اطلاعات ورسانه های دیجیتال و مهندس افراسیابی مدیر شبکه ملی فرهنگ افتتاح شد.
کد خبر: ۱۵۶۵۸۸
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۸ 03 January 2016

جوان پرس : مجتمع فرهنگی دیجیتال شهید مهدی باکری با حضور مهندس موسویان رئیس مرکز توسعه فناوری و اطلاعات ورسانه های دیجیتال و مهندس افراسیابی مدیر شبکه ملی فرهنگ افتتاح شد.
حجت‌الاسلام محمدباقر کریمی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در این مراسم  گفت: مقدمات لازم جهت راه‌اندازی، افتتاح و در نهایت آغاز به کار مجتمع فرهنگی دیجیتال استانی به نام شهید مهدی باکری فراهم شده‌است.
او با اشاره به اینکه ” تا پایان امسال سه واحد مجتمع دیجیتال دیگر نیز در این استان به بهره برداری خواهد رسید ” افزود : در این استان تا به امروز هفت خانه فرهنگ دیجیتال و دو مجتمع دیجیتال در شهرهای خوی و میاندوآب و دو مجتمع در ارومیه فعالیت می کنند.
وی با اشاره به اینکه مجتمع مورد اشاره ویژه مرکز استان به عبارت دیگر ارومیه نبوده و به صورت استانی فعالیت‌های خود را در سرفصل‌های تعیین‌شده ساماندهی خواهد کرد، افزود: از کارشناسان مجرب و متعهد در این زمینه استفاده خواهد شد.
این مسئول به افزایش و گسترش دادن دامنه فعالیت خانه‌های دیجیتال در استان اشاره کرد و گفت: در سه شهرستان از مناطق مختلف آذربایجان غربی این مجموعه‌ها راه‌اندازی شده و هم اکنون در حال فعالیت هستند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی با بیان اینکه با صرف منابع مالی مورد نیاز نسبت به تکمیل امکانات و تجهیزات مورد نیاز در این مجتمع دیجیتال اهتمام شده‌است، گفت: از ظرفیت کارشناسان و فعالان فرهنگی استان نیز استفاده حداکثری به عمل خواهد آمد.
حجت الاسلام محمد باقر کریمی خاطرنشان کرد: تولید محتوای موبایل، تهیه و تولید نرم‌افزارهای اسلامی و فرهنگی همچنین بازی‌های رایانه‌ای و ارائه خدمات اینترنتی در سرفصل فعالیت‌های این مجموعه قرار گرفته‌است.
این مسئول با بیان اینکه دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همچنین دین مبین اسلام شدیدترین تهاجم‌ها را آغاز کرده‌اند، گفت: از این رهگذر به دنبال دور نگه داشتن ملت‌ها از افکار انقلابی و اسلامی هستند، بنابراین باید مقابل این سری اقدامات فعالیت‌های خنثی‌کننده‌ای داشته‌باشیم.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال هم در این مراسم گفت: سالانه یک نمایشگاه و یک فروشگاه دیجیتال در ارومیه برگزار می‌شود.
 سیدمرتضی موسویان افزود : هم‌اکنون در برخی کشورها، سنگینی حضور در فضای مجازی نسبت به دنیای واقعی بیشتر است و ما نیز باید خود را با این کارها تطابق داده که انجام این کارها انتظاراتی را طلب می‌کند.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال اظهار داشت: تا ١۵ سال آینده وارد فضایی می‌شویم که با زمان حاضر تفاوت دارد و در این راه پنج فراروند لازم است که نخستین آن شبیه‌سازی است و همان‌گونه که در یک بازی رایانه‌ای شاهد هستیم، همان صحنه‌ها را در سایت‌های مرجع دیده و با فضای متن و عکس برخورد نمی‌کنیم چون با فضای سه بعدی سروکار داریم.
وی افزود: دومین فراروند زیرساخت شبکه‌ای است که در حال بلوغ بوده و با نوع آی پی شش در حال اتفاق است و در این رابطه با آی پی شش می‌توان نه تنها برای انسان‌ها بلکه برای تمامی موجودات زنده و اشیا نشانی داد و این نشانی‌ها نیز نامتناهی بوده و عددی معادل دو به توان ١٢٨ است.
رئیس رسانه‌های دیجیتال با اشاره به سومین فراروند افزود: هر عنصری که در آینده تولید می‌شود دارای هوش مصنوعی است و در شبکه به آن دست می‌یابیم و در این رابطه هوش مصنوعی در تعدادی از فیلم‌ها دیده می‌شود که اشیایی شبیه انسان بوده اما انسان نیستند و تنها از هوش مصنوعی بهره برده‌اند.
وی تصریح کرد: افزایش قدرت پردازنده‌ها که هر سال قدرت آنها دو  برابر بوده است در سال ٢٠٢٣ توقف دارد و از سطح اتم پایین‌تر نمی‌آید و از سال ٢٠٢٣ دوباره آغاز به فعالیت و پردازش می‌کند.
موسویان افزود: شبیه‌سازی پنجمین و آخرین فراروند این کار است که همان شبیه‌سازی حواس پنج‌گانه انسانی در فضای مجازی است که حس بینایی ٨٠ درصد، حس شنوایی ٩٢ درصد، حس بویایی ٢٢ ، حس چشایی ١٨ و حس لامسه در آن تا هفت درصد ملموس است.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال اظهار داشت: با توجه به آمار و تغییرات اگر کار سنتی از بین ‌رود باید ٢,۶ شغل به وجود آمده و از شبکه مجازی درآمد داشت و در این باره با مجوز دریافتی از وزارت فرهنگ و ارشاد حداقل سن کارهای مجازی را به ١٨ کاهش داده شده است تا با انجام این کارها گامی در راستای منویات مقام معظم رهبری برداشته باشیم.
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار