استاندار اردبیل خبر داد:

سهم ۱.۲ درصدی اردبیل در تولید صنعتی کشور

گروه استان‌ها - استاندار اردبیل از سهم ۱.۲ درصدی اردبیل در تولیدات صنعتی کشور خبر داد.
کد خبر: ۱۲۲۰۷۶۶
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۸ 15 April 2026

اردبیل، قطب صنعتی پیشرو با سهم ۱.۲ درصدی در تولید کشور

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل «مسعود امامی‌یگانه» استاندار اردبیل، در آیین افتتاح کارخانه زرین شمش ماندگار با بیان اینکه استان اردبیل در تولید محصولات کلیدی صنعتی سهم قابل توجهی دارد اظهار کرد: ۲۵ درصد آب معدنی کل کشور، ۳۰ درصد لاستیک سبک و سنگین و ۷۰ درصد مصنوعات چوبی شامل MDF و HPL در این استان تولید می‌شود.

وی به پروژه‌های صنعتی در دست اجرا اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۳۰۰ طرح صنعتی با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۶۰ هزار میلیارد تومان در استان اردبیل در دست اجرا است که نشان‌دهنده روند رو به رشد و پویایی بخش صنعت این منطقه است.

نماینده عالی دولت در استان اردبیل تکمیل زنجیره فولاد را یکی از اولویت‌های اصلی استان دانست و بیان کرد: با راه‌اندازی واحد آهن اسفنجی شاهد تولید سالانه ۱.۲ میلیون تن فولاد خواهیم بود.

وی تصریح کرد: این مجموعه عظیم با سرمایه‌گذاری ۱۵۰ میلیون دلار احداث شده و واحد‌های مختلف حوزه فولاد در این مجموعه تا پایان امسال با ظرفیت تولید ۴۰۰ هزار تن به بهره‌برداری خواهند رسید.

امامی‌یگانه با اشاره به افتتاح واحد تولید مقاطع برنجی در شهرک صنعتی شماره ۲، این واحد را یک مجموعه صادرات محور و دانش‌بنیان معرفی کرد و افزود: این کارخانه با سرمایه‌گذاری اولیه حدود ۱۴۰ میلیارد تومان در فاز اول به بهره‌برداری رسیده و نقش موثری در تامین نیاز‌های استان و شمال غرب کشور در زمینه تولید مقاطع برنجی ایفا خواهد کرد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار