تولید ۴۰ هزار تُن محصولات گلخانه‌ای در اردبیل

گروه استان‌ها - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: در حال حاضر میزان تولیدات گلخانه‌ای در استان اردبیل به ۴۰ هزار تن رسیده که ۴ هزار تن آن در سال گذشته صادر شده است.
کد خبر: ۱۲۲۰۰۵۵
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۴ 29 March 2026

۴۰ هزار تُن محصولات گلخانه‌ای در اردبیل تولید می‌شود

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل «بهروز خلیلی» معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل در بازدید از شهرک گلخانه‌ای مغان اظهار کرد: بر اساس رویکرد استاندار اردبیل، توسعه کشت متراکم گلخانه‌ای از مهم‌ترین برنامه‌های اقتصاد مقاومتی در راستای افزایش توان تولید و تامین امنیت غذایی در سالجاری است.

وی افزود: در سال گذشته ۱۲۰ هکتار گلخانه با حجم سرمایه گذاری ۴ همت به بهره برداری رسید و ۱۵۰ هکتار با سرمایه گذاری ۵ همت با پیشرفت‌های مختلف در حال احداث بوده که امسال به بهره برداری خواهند رسید.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل بیان کرد: در حال حاضر میزان تولیدات گلخانه‌ای به ۴۰ هزار تن رسیده که ۴ هزار تن آن در سال گذشته صادر شده  و ۴۰ میلیون دلار ارز آوری داشته است.

وی یادآور شد: از محل همایش سرمایه گذاری نیز ۵۰۰ هکتار در مرحله نهایی شروع عملیات اجرایی بوده که بزودی شاهد راه اندازی آن خواهیم بود.

انتهای پیام/

آخرین اخبار