فرمانده منطقه پدافند هوایی شهید نصر اصفهانی:

آموزش‌های نظامی در پدافندهوایی متناسب با پیشرفت تجهیزات است

آموزش‌های نظامی در پدافندهوایی متناسب با پیشرفت تجهیزات است فرمانده منطقه پدافند هوایی شهید نصر اصفهانی با بیان این که دشمنان جرات اقدام مجرمانه در مرزها و حریم هوایی کشور را ندارند، گفت: آموزش‌های نظامی در پدافندهوایی متناسب با پیشرفت تجهیزات و امکانات ارتقا یافته و به روز شده است.
کد خبر: ۸۹۶۳۲۵
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۷ 06 September 2020

امیر سرتیپ علی حدادی سامانی افزود: تجهیزات نظامی در داخل کشور و بدون وابستگی به خارج در حال تولید است که دانش استفاده از این امکانات نهادینه می‌شود.

وی تقویت بنیه دفاعی کشور را تکلیفی مهم برای نیروهای مسلح  برشمرد و اظهارداشت: طراحی و ساخت رادارهای به روز، جنگ افزارها، سامانه‌های جمع آوری اطلاعات، تقویت و به روز رسانی شبکه فرماندهی و کنترل از جمله اقدامات پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای تحقق تقویت بنیه دفاعی کشور و همچنین تحقق شعار سال یعنی جهش تولید بوده است.

وی بیان‌ کرد: تمامی آموزش‌های نظامی و تجهیزاتی برای کارکنان رسمی و وظیفه پدافند هوایی در مراکز آموزشی این نیرو مثل دانشگاه خاتم الانبیا، مرکز آموزشی درجه داری و آموزش کارکنان وظیفه توسط افسران و فرماندهان آموزش داده می‌شود.

به گفته فرمانده منطقه پدافند هوایی منطقه مرکزی شهید نصر اصفهانی در شبکه فرماندهی و کنترل بومی به نقطه عطف رسیده‌ایم و بدون وابستگی به کشورهای دیگر در این عرصه فعالیت انجام می‌گیرد و با اشرافیت اطلاعاتی مرزی و برون مرزی امنیت هوایی کشور تامین می‌شود.

وی ادامه ‌داد: دشمنان از پیشرفت نظامی کشور ما با خبر هستند و جرات تخلف و انجام اقدام مجرمانه در مرزها و حریم هوایی کشورمان را ندارند چرا که آن‌ها از قدرت ایران در حفظ امنیت هوایی با مشاهده انجام عملیات و ماموریت‌هایی مثل نشاندن هواپیمای حامل ریگی و هواپیمای حامل نیروی های نظامی آمریکایی آگاه هستند.

وی رصد ۲۴ ساعتی وضعیت امنیت هوایی کشور را از ماموریت‌های اصلی پدافند هوایی بیان‌ کرد و گفت: در هر منطقه از کشور به دلیل ظرفیت‌ها و جایگاه خاص خود، نیاز به مراقبت و کنترل است که این اقدامات در آسمان منطقه مرکزی کشور انجام و کوچکترین خطای عادی خلبانان که موجب تهدیدی برای کشور باشد، تذکر داده می‌شود.

امیر سرتیپ حدادی سامانی با اشاره به وضعیت منطقه و اتفاقات اخیر سیاسی بین المللی گفت: راهبرد جمهوری اسلامی ایران در چنین وضعی تقویت بنیه دفاعی، دفاع و بازدارندگی با بکارگیری حداکثر قدرت است.

وی به اقدامات بشردوستانه و خدماتی رسانی پدافندهوایی شهید نصر اصفهانی در شرایط خاص کشور مثل سیل و شیوع بیماری کرونا اشاره ‌کرد و گفت: اقدامات مومنانه با اختصاص نیروی انسانی و ناوگان حمل و نقل به کمیته امداد اصفهان و کمک به نیازمندان انجام شده و خدمات ضدعفونی و ایمن سازی محیط در برابر ویروس کرونا توسط این یگان نظامی صورت گرفته است.

منبع: ایرنا
آخرین اخبار