همانطور که قبلا گفتیم مطمئناً انتخاب استاندار جدید فارس تبعاتی خواهد داشت و گروه هایی ناراضی خواهند بود.اما با انتخاب استاندار جدید کار به نارضایتی ختم نشد و کار به جایی رسید که نمایندگان فارس دسته جمعی استعفا کردند و حالا گروه های مختلف به این استعفا واکنش نشان دادند.
کد خبر: ۶۱۰۷۶
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۹ 13 July 2015

به گزارش تابناک فارس:همانطور که قبلا گفتیم مطمئناً انتخاب استاندار جدید فارس تبعاتی خواهد داشت و گروه هایی ناراضی خواهند بود.اما با انتخاب استاندار جدید کار به نارضایتی ختم نشد و کار به جایی رسید که نمایندگان فارس دسته جمعی استعفا کردند و حالا گروه های مختلف به این استعفا واکنش نشان دادند.

اگر در انتخاب استاندار تجدید نظر نشود افدام انفلابی می کنیم

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان فارس پیرو استعفای دسته‌جمعی مجمع نمایندگان استان فارس، در نامه‌ای سرگشاده به رئیس جمهور خواستار تصحیح روند انتخاب استاندار فارس شد که متن کامل آن به شرح ذیل است:

جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی؛

حضرتعالی پس از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، خط مشی اجرایی دولت را بر پایه اعتدال و رویکرد فراجناحی معرفی کردید که این خط مشی در انتصابات مربوط به استان فارس هیچ‌گاه چهره عمل به خود نگرفت و تنها به واژه‌هایی تکراری مبدل گشت که رویای عملیاتی شدنشان به حقیقت رویای دروغینی بود.

این روند تأسف برانگیز و پر طمطراق تا موسم استعفای استاندار سابق فارس ادامه پیدا کرد که پس از پذیرش استعفای ایشان، به کار گرفتن همان واژه‌ها نیز به دست فراموشی سپرده شد.

جناب آقای دکتر روحانی؛
همانگونه که مستحضرید استان فارس به جهات اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی شرایط ویژه‌ای را داراست که هیچکدام از دولت‌ها نتوانستند عملکرد قابل قبولی را در شأن حریم سومین حرم اهل بیت(ع) ایفا کنند چرا که از دیرباز این موضوع بر حساسیت‌های منحصر به فرد استان فارس افزوده است.

لذا عنایت به شرایط خاص استان، انتصاب استاندار خوش‌سابقه و با عملکرد قابل دفاع از سوی دولت در این استان از اهمیت غیر قابل انکاری برخوردار است. مغفول ماندن توجه به این مهم موجبات رفت و آمدهای اتوبوسی مدیران اجرایی را فراهم آورده که علاوه بر ایجاد مضرات جبران‌ناپذیر بر پیکره پیشرفت استان، مردم فارس را کلافه کرده که ناشی از نگاه حزبی در نحوه انتصاب استاندار است.

در روزهای اخیر اسامی جهت تصدی صندلی استانداری فارس به گوش می‌رسد که نه تنها عملکرد اجرایی قابل دفاعی در کارنامه آنها نیست بلکه سابقه افراط‌گرایی سیاسی در مجموعه سوابق ننگینشان را افتخار خویش می‌دانند و به کار بستن چنین افرادی بزرگ‌ترین آفت این روزهای استان فارس است.

ریاست محترم جمهور؛
حضرتعالی در نخستین همایش استانداران بیان داشتید: "طبیعی است به هر حال نمایندگان محترم مجلس و ائمه جمعه و مسئولان محترم شهر و افراد ذی‌نفوذ توقعات مهمی دارند، آنهایی که در انتخابات حضور فعال داشتند توقعاتی دارند، جمع کردن این توقعات و رساندن همه به یک نقطه اشتراک، کار ساده و آسانی نبود(...)در اینجا می خواهم بگویم که انتخاب استانداران و حضور استانداران در استان‌ها باید به گونه‌ای باشد که هیچ جناحی احساس شکست نکند."

اما رفتار پرشائبه وزیر کشور و مجموعه مدیریتی تحت نظر ایشان در انتخاب استاندار فارس تناقض آشکار با صحبت‌های شماست که اعتراض‌های نماینده رهبر انقلاب در استان فارس و مجمع نمایندگان استان را به دنبال داشته است تا جایی که خبر استعفای نمایندگان مردم فارس، بیش از پیش بر نگرانی‌های مربوط به تآثیرگذاری جریان معاند با نظام بر پروسه انتخاب استاندار فارس افزوده است.

دکتر روحانی؛
یقین داشته باشید مردم استان فارس همانطور که در طول سالیان پس از انقلاب اسلامی نشان داده‌اند نخواهند گذاشت استان فارس جولانگاه دوست‌داران فتنه شود تا جریان مؤمن را به دلایل واهی و با شعارهای فریب‌دهنده کنار گذارند.

جریان دانشجویی نیز به عنوان پیش قراول همیشگی مبارزه با تساهل و تسامح‌کنندگان یک بار برای همیشه این اخطار را به جریان افراطی و معاند با نظام می‌دهد که فکر تبدیل استان فارس به پناهگاهی برای دستیابی به اهداف شوم را از ذهنشان بیرون کنند چرا که سودای تحققش را بایست به گور ببرند.

امید است حضرتعالی نکات فوق را که دغدغه همه مردم استان فارس است در اقدامات خود لحاظ کنید و دست افرادی را که کمترین قرابتی با گفتمان اصیل انقلاب اسلامی دارند و در سابقه‌شان جز لکه‌های سیاه جنجال‌آفرینی، وابستگی به باندهای قدرت و ثروت، افراط‌گرایی سیاسی، اشرافیت‌طلبی، تهییج جریانات مخالف با نظام و مردود در آزمون فتنه‌های مختلف کشور، عملکرد قابل دفاعی نیست را کوتاه کنید.

در صورت عدم برآورده شدن انتظارات فوق ضمن تجدیدنظر در نحوه تعامل با دولت مطلوبتان جوانان انقلابی، دست به اقدام انقلابی خواهند زد.

کاش نمایندگان فارس به جای تندروی با دولت صحبت می کردند

رئیس شورای هماهنگی اصلاح‌طلبان فارس گفت: کاش نمایندگانی که نسبت به سابقه استاندار فارس دلواپس هستند٬ در دولت قبل هم نسبت به تصمیم‌های اشتباه حساس بودند و ایستادگی می‌کردند.

سید مرتضی دستغیب تاکید کرد: با وجود اینکه استاندار قبلی هم‌استانی بود و جلسات زیادی بین ایشان و اصلاح‌طلبان استان برگزار می‌شد٬ اما در نهایت خروجی رفتار ایشان به شکلی بود که موجب انتقاد اصلاح‌طلبان استان شد.

رئیس شورای هماهنگی جبهه اصلاحات افزود: آقای احمدی مسئولیت مهمی داشتند و به هر حال استاندار یک استان بودند٬ اما مجموعه رفتارهای ایشان به شکلی بود که به نظر می‌رسید جمع کوچکی از مشاوران ایشان٬ استان را مدیریت می‌کنند و همه ظرفیت‌های استان فارس مورد توجه قرار نگرفته بود.

دستغیب با اشاره به اینکه استاندار فارس هنوز معرفی نشده که بخواهیم درباره‌شان اظهار نظر کنیم٬ گفت: به‌شخصه هیچ آشنایی با فردی که به عنوان گزینه استانداری فارس معرفی شده ندارم و ایشان جز گزینه‌های معرفی شده برای استانداری نبودند٬ اما باز هم متوجه دلیل این عکس‌العمل نمایندگان نمی‌شوم و دلیل آن معلوم نیست.

وی با اشاره به نامگذاری سال 93 به سال همدلی و همزبانی دولت و مردم از سوی مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: این همدلی با دولت نیست که برای یک انتصاب این‌چنین جو مجلس را به هم بریزند و تهدید به استعفا کنند.

رئیس کارگزاران سازندگی استان فارس گفت: ای کاش نمایندگانی که امروز نسبت به سابقه مدیر احتمالی استان فارس ابراز دلواپسی می‌کنند٬ در دولت قبل هم تا این اندازه نسبت به انتصاب‌ها و برخی تصمیم‌های اشتباه حساس بودند و ایستادگی می‌کردند.

وی با بیان اینکه ما هم دوست داشتیم تصور کنیم این حساسیت‌ها برای مردم استان فارس است٬ اما این افراد در دولت قبل احساس تکلیف نمی‌کردند٬ تصریح کرد: ای کاش نمایندگان به جای این تندروی‌ها با دولت صحبت می‌کردند٬ اما همین رفتارها یک نشانه خوب است که این نمایندگان اهل تعامل نیستند.

رئیس شورای هماهنگی اصلاح‌طلبان استان فارس با اشاره به اینکه اگر در زمان استاندار قبل انتظارهای مردم برآورده می‌شد کار به اینجا نمی‌کشید٬ خاطرنشان کرد: اعتراض به استاندار سابق به حدی بود که دامنه اعتراض‌ها به سفر رئیس جمهور به استان فارس نیز کشیده شد. بسیاری از مدیران ضعیف دولت قبل در استان فارس هنوز در مسئولیت‌های خود قرار دارند و در بعضی موارد نیز بین مسئولیت‌ها جابه‌جا شده‌اند که این رفتار با انتقاد مردم مواجه شده بود.

نمایندگان در کار دولت دخالت نکنند

علي مطهري ظهر امروز در حاشيه جلسه علني مجلس در واكنش به استعفاي نمايندگان استان فارس در اعتراض به انتخاب سرپرست استانداري براي اين استان خاطرنشان كرد: نمايندگان تنها مي توانند در حد ارائه پيشنهاد در كار اجرايي دخالت كنند، اما اينكه براي دولت الزام ايجاد كنند كه فلان فرد باشد و فلان فرد نباشد؛ اين كار درست نيست و خلاف قانون اساسي است.

وي با بيان اينكه دولت بايد در چنين اموري كه از وظايف آن به شمار مي رود، به طور مستقل تصميم بگيرد، تصريح كرد: درچند سال اخير اين رويه باب شده و از روزي كه وزير كشور در جلسه راي اعتماد گفت كه من استانداران را با نظر نمايندگان انتخاب مي كنم اشتباهي مرتكب شد، كه باعث ايجاد اين توقعات شد. در حال حاضر اين مسئله براي خود او مشكل ساز شده است. اين در حالي است كه نمايندگان به هيچ وجه حق دخالت در امور اجرايي را ندارند و حداقل مي توانند پيشنهاد بدهند. به عنوان مثال نمايندگان مي توانند بگويند كه ما اين فرد را اصلح مي دانيم حال، تصميم با دولت است و ديگر نبايد دنبال كنند كه حتما بايد اين فرد انتخاب شود.

وي افزود: در زمان دولت آقاي احمدي نژاد يادم مي آيد كه وي بخشنامه اي صادر كرده بود كه استانداران در انتخاب فرمانداران توجهي به نظرات نمايندگان نداشته باشند. اگر چه لحن اين بخشنامه كمي تند بود ولي اصل اين حرف، حرف درستي بود. چراكه اصلا نمايندگان نبايد تا اين حد در امور اجرايي دخالت كنند و اين رويه غلط بايد از بين برود.

مطهري در پاسخ به اين سئوال كه با توجه به شرايط به وجود آمده، پيشنهاد شما به وزارت كشور چيست؟ گفت: دراستان فارس با توجه به دخالت هايي كه برخي نهادها و گروه‌ها دارند، بايد يك استاندار قوي و مستقل در آنجا مسئوليت را برعهده بگيرد. به طوري كه تحت تاثير فشارهاي آن ها قرار نگيرد. وزیر کشور در برابر نمایندگان استان فارس کوتاهنيايد.

وي تصريح كرد: براي وزارت كشور ديگر در مقطع كنوني، عقب نشيني معني ندارد. اگر عقب نشيني كند فردا در انتخاب فرمانداران دوباره اين مسئله پيش مي آيد. بنا براين وزير كشور بايد نظر خودش را اعمال كند و تحت تاثير فشارها قرار نگيرد.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
حامد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۲
نظر مردم فارس نظر دولت انتخابی می باشد، هرچه دولت تشخیص دهد مورد قبول مردم استان می باشد
شیرازی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۲
آقایانی که رگ گردنشان کلفت شده در دوره های قبلی کجا بودند؟ بیایید راستش را بگوئید این پیشنهادهایی که دولت می دهد با جناح شما همسو نیست. وگرنه شما که دغدغه تان استان و مردم شهر و حوزه انتخابیتان نیست. خیلی دلتان به حال استان می سوزد در اعتراض به انتقال بخشهایی از صنایع الکترونیک به اصفهان استعفا بدهید... اصلا می دانید که رئیس و بیشتر مدیران صنایع الکترونیک غیر بومی هستند... بروید برای دریاچه بختگان و کافتر و پریشان در مجلس متحد شوید ... بروید بودجه استان را با چانه زنی زیاد کنید (مثل نمایندگان اصفهان)
شما با مردم صادق نیستید و دلتان به حال ما نسوخته
reza
|
United States
|
۲۰:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۵
با سلام. کاش این بازی ها تمام می شد و واقعا مسئولین پیرو امر رهبری بودند نه دولت یک استاندار ضعیف با سابقه بد معرفی می کرد و نه نمایندگان در کار دولت دخالت می کردند. ترجیحاً اگر استاندار اهل استان فارس بود بهتر میشد. جالب اینجاست که مسئولین استانی دولت اکثرا غیر بومی و پروازی هستند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۹
شکرخدامهندس اقشانی استاندارشدو......................وآینده مشخص میکنداین شیرمرد لرچقدربرای این استان دلسوزی کرده وزحمت کشیده ونمایندگان محترم بدانندوبهوش باشندچندماه دیگرانتخابات مجلس است ولطف شماراپاسخ خواهیم دادوبامیدخدادیگررنگ مجلس راهم نخواهیددید
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار