رئیس شبکه بهداشت و درمان چرام گفت: بیشتر نانوایی‌های چرام، نکات بهداشتی را رعایت نمی‌کنند.
کد خبر: ۱۳۸۳۹۱
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۴ - ۰۳:۴۱ 02 December 2015
رئیس شبکه بهداشت و درمان چرام گفت: بیشتر نانوایی‌های چرام، نکات بهداشتی را رعایت نمی‌کنند.
خبرگزاری فارس: عدم رعایت نکات بهداشتی در واحدهای خبازی چرام
به گزارش خبرگزاری فارس از چرام، مسعود احتشامی ظهر امروز در نشست شورای سلامت با اشاره به مصوبات نشست شورای سلامت ماه گذشته، پیگیری موضوع تجمیع کشتارگاه‌ها، پیگیری رفع مشکل منبع پیشنهادی جدید آب روستای شیخ‌حسین و بلدان و نظارت و کنترل مراکز فروش سم را از جمله این مصوبات عنوان کرد و اظهار داشت: تشکیل کارگروهی با حضور نمایندگانی از نیروی انتظامی، آبفای شهری، دادگستری، شهرداری، شبکه بهداشت و محیط زیست جهت شناسایی، آموزش و برخورد قانونی با خانوارهایی که اقدام به دفع غیربهداشتی فاضلاب می‌کنند، از دیگر مصوبات شورای سلامت بود که انجام نگرفت.

رئیس شبکه بهداشت و درمان چرام در بخش بعدی از سخنان خود به جمع‌آوری احشام در چرام اشاره داشت و خاطرنشان کرد: شهرداری چرام، موضوع جمع‌آوری احشام و حیوانات ولگرد را به صورت عملیاتی در دستور کار قرار داده و عملکرد خود را به دبیرخانه شورای سلامت شهرستان گزارش دهند.

وی به اهمیت نان کامل و بهداشتی نیز اشاره کرد و عنوان داشت: قوت اصلی مردم مردم نان بوده به گونه‌ای که 80 درصد کالری لازم بدن مردم ما از نان تامین می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه مصرف سرانه نان 320 گرم در روز است، ابراز کرد: تامین انرژی، پروتئین و انواع ویتامین‌های گروه b، آهن و فیبر از طریق نان صورت می‌گیرد.

احتشامی به حداقل شرایط یک نانوایی بهداشتی اشاره داشت و گفت: ارتفاع سق یک نانوایی باید 4 متر باشد چرا که اگر سقف کوتاه باشد حرارتی که به سقف منتقل می‌شود باعث فرو ریختن آن می‌شود.

وی با اظهار تاسف از اینکه وضعیت نانوایی‌های چرام جز یک مورد در بحث سقف مناسب مشکل دارند، خاطرنشان کرد: انبار آرد باید دور از محل پخت باشد که در بیشتر موارد اینگونه نیست.

رئیس شبکه بهداشت و درمان چرام، اضافه کرد: برای عبور جریان هوا و جلوگیری از رطوبت آرد و کپک زدگی باید از پالت‌ها استفاده کرد و کف ساختمان از جنس صاف، بدون درز و شکاف و قابل شستشو باشد.

این مسئول حداقل متراژ مورد نیاز برای فعالیت را 80 متر ذکر کرد و عنوان داشت: نظافت محل کسب و بهداشت فردی کارکنان و بهداشت مواد غذایی در اولویت کاری قرار دارد.

وی همچنین بر نگهداری خمیرمایه مرطوب در یخچال تاکید داشت و تصریح کرد: متصدی و کارگران باید دارای کارت تندرستی معتبر و گواهینامه بهداشت عمومی باشد.

احتشامی، ادامه داد: استحمام قبل از شروع کار و بعد از خاتمه از دیگر مواردی است که در چرام تقریبا هرگز عملی نمی‌شود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان چرام با بیان اینکه در چرام 21 نانوا فعالیت دارند، خاطرنشان کرد: نانوایی‌های روستها شامل یک واحد القچین سفلی، یک واحد کره‌شهبازی، یک واحد بردیان و یک واحد روستای فشیان هستند.

وی نانوایی‌های شهری را شامل 2 واحد سرفاریاب و 14 واحد چرام دانست و بر رعایت بهداشت و نظافت توسط این نانوایی‌ها تاکید داشت.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار