تابناک فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران: سیدناصر حسینی خرمی مدیر جهاد کشاورزی ارسنجان از تولید ۹۶ تن گوشت بوقلمون طی دوره پرورش چهار ماهه در این شهرستان خبر داد و گفت: ۲ واحد پرورش بوقلمون صنعتی به ظرفیت ۷۱۰۰ قطعه در این شهرستان فعال است که با جوجه ریزی ۸۳۰۰ قطعه، موفق به تولید ۹۶ تن گوشت بوقلمون شدند.
او تصریح کرد: گوشت بوقلمون منبع غنی پروتئین، اسیدهای آمینه ضروری و اسید فولیک است و بدلیل دارا بودن انواع ویتامین B در جلوگیری از بیماری ام. اس، افسردگی و درمان کم خونی بسیار موثر است.
به گفته خرمی، گوشت بوقلمون دارای چربی و کلسترول پایین است، لذا مصرف آن در کنترل چربی خون و پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی از اهمیت ویژهای برخوردار است. حسینی خرمی کمبود و بالا بودن هزینه خوراک و نهادههای تولید را از مهمترین مشکلات پرورش دهندگان بوقلمون در این شهرستان برشمرد.