به گزارش تابناک شهرکرد، حیدر صادقی افزود: این غرفه ها
شامل ارائه غذاهای بومی و محلی، نصب سیاه چادر، شرکتهای فعال در بخش
محصولات غذایی و گیاهان دارویی، آموزشگاه های آشپزی، گروهآئینهای بومی و
مراکز اقامتی است.
وی ادامه داد: جشنواره سفره ایرانی، فرهنگی گردشگری
منطقه 7 با حضور استانهای چهارمحال وبختیاری، فارس، کهگیلویه و بویر
احمد و لرستان با موضوع معرفی غذا، دسر و دم نوشهای بومی و محلی در 2 بخش
تخصصی و عمومی از 25 تا 27 آذرماه به میزبانی شیراز برگزار می شود.
صادقی
تصریح کرد: انتخاب برترین آشپز توسط داوران شامل بخش تخصصی و معرفی
غداهای بومی و محلی ومعرفی برترین عرضه کننده محصولات غذایی شامل بخش
عمومی این جشنواره است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع
دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری با اشاره به غذا، پیشغذا، دسر و دمنوش
های منتخب استان در این جشنواره، افزود: کشک و کدو، آش انار، دسر گردویی و
دمنوش نعناع فلفلی غذاهای منتخب استان برای شرکت در این جشنواره است.
صادقی،
برند سازی غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری جهان را از مهمترین اهداف
برگزاری این جشنواره عنوان کرد و گفت: استاندارد سازی واحدهای پذیرایی و
رستورانها در ارائه خوراک های ملی و بومی ایرانی، افزایش آمار گردشگر ورودی
به کشور و تجاری سازی عرضه غذاهای سنتی و بومی نواحی کشور از دیگر اهداف
برگزار این جشنواره است.