استاد حوزه و دانشگاه در تجمع حمایت از ایران اسلامی در سنندج عنوان کرد؛

نبرد با صهیونیسم ریشه‌ای تاریخی دارد و مقاومت ملت ایران ادامه خواهد یافت

گروه استان‌ها - استاد حوزه و دانشگاه، در اجتماع مردمی حمایت از ایران اسلامی در میدان آزادی سنندج با تشریح نگاه تاریخی خود به تقابل مسلمانان و صهیونیسم، تأکید کرد: ایستادگی ملت ایران در برابر فشارها و تهدیدها ادامه خواهد داشت و حضور مردم در صحنه، نمادی از پایداری و انسجام ملی در دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی است.
کد خبر: ۱۲۲۹۱۹۷
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۸ 03 September 2026

نبرد با صهیونیسم ریشه‌ای تاریخی دارد و مقاومت ملت ایران ادامه خواهد یافت

به گزارش خبرنگار تابناک در استان کردستان، در تجمع مردمی حمایت از ایران اسلامی که شامگاه چهارشنبه با حضور اقشار مختلف مردم در میدان آزادی سنندج برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین «محسن انبیایی»، استاد حوزه و دانشگاه، با اشاره به تحولات منطقه و جهان، ریشه تقابل جمهوری اسلامی ایران با رژیم صهیونیستی را فراتر از مسائل سیاسی و مقطعی دانست و گفت: برای درک حوادث امروز باید به پیشینه تاریخی این تقابل توجه کرد و آن را صرفاً در رخدادهای سال‌های اخیر جست‌وجو نکرد.

وی با بیان اینکه بسیاری از رخدادهای کنونی منطقه در امتداد یک روند تاریخی قابل تحلیل است، اظهار کرد: تقابل میان جریان اسلام و صهیونیسم تنها به موضوعاتی همچون برنامه هسته‌ای یا توان موشکی ایران محدود نمی‌شود، بلکه ریشه‌های آن در نگاه‌ها و رویکردهای تاریخی نسبت به جهان اسلام قابل بررسی است.

این استاد حوزه و دانشگاه با مرور برخی روایات و وقایع تاریخی صدر اسلام، به ماجرای خیبر و نقش امیرالمؤمنین حضرت علی(ع) در فتح این دژ اشاره کرد و افزود: حادثه خیبر یکی از نقاط مهم تاریخ اسلام است که در حافظه تاریخی مسلمانان و یهودیان باقی مانده و در تحلیل بسیاری از تحولات بعدی مورد توجه قرار گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه ملت ایران در ماه‌های اخیر نمونه‌ای کم‌نظیر از همبستگی و مقاومت را به نمایش گذاشته‌اند، گفت: حضور مستمر مردم در صحنه و حمایت آنان از آرمان‌های انقلاب اسلامی نشان‌دهنده پیوند عمیق جامعه با ارزش‌های دینی و ملی است.

انبیایی همچنین به بازتاب تحولات ایران در رسانه‌های بین‌المللی اشاره کرد و افزود: بسیاری از ناظران خارجی از انسجام و ایستادگی ملت ایران در برابر فشارها و تهدیدها ابراز شگفتی کرده‌اند و این مسئله را یکی از عوامل مهم اقتدار کشور می‌دانند.

وی با قدردانی از حضور مردم در تجمع حمایت از ایران اسلامی، اظهار کرد: ملت ایران در بزنگاه‌های تاریخی همواره از استقلال، عزت و آرمان‌های خود دفاع کرده‌اند و این روحیه امروز نیز در سراسر کشور مشهود است.

استاد حوزه و دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توانمندی‌های دفاعی کشور، از تلاش نیروهای مسلح و مدافعان امنیت قدردانی کرد و گفت: اقتدار دفاعی جمهوری اسلامی ایران حاصل سال‌ها مجاهدت، خودباوری و تلاش متخصصان و نیروهای متعهد کشور است.

وی در پایان با تجلیل از شهدا و خانواده‌های آنان، بر ضرورت حفظ وحدت، همدلی و تبعیت از آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید کرد و گفت: ملت ایران با تکیه بر ایمان، وحدت و مقاومت، مسیر خود را با قدرت ادامه خواهد داد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار