برای نخستین‌بار در تاریخ کبدی اردبیل؛

دختر کبدی‌کار اردبیلی لژیونر لیگ عراق شد

گروه استان‌ها - «الیستر شکری کله‌سر» بانوی کبدی‌کار استان اردبیل، با پیوستن به باشگاه آسایش کرکوک عراق، به عنوان نخستین لژیونر دختر کبدی استان، حضور در لیگ حرفه‌ای کبدی عراق را تجربه می‌کند.
کد خبر: ۱۲۲۷۸۰۵
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۳۲ 09 August 2026

دختر کبدی‌کار اردبیلی لژیونر لیگ عراق شد

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل «الیستر شکری‌کله‌سر» پس از عقد قرارداد با باشگاه آسایش کرکوک، در رقابت‌های لیگ کبدی عراق به میدان خواهد رفت؛ مسابقاتی که در فصل جاری با حضور ۶ تیم در حال برگزاری است.

حضور این ورزشکار اردبیلی در لیگ عراق، رویدادی مهم و کم‌سابقه برای کبدی بانوان استان به شمار می‌رود و برای نخستین‌بار یک بانوی کبدی‌کار از اردبیل فرصت حضور در یک لیگ حرفه‌ای خارج از کشور را به دست آورده است.

وی با این حضور، نام اردبیل را در لیگ کبدی عراق مطرح کرده و به عنوان نخستین لژیونر دختر کبدی استان، مسیر تازه‌ای را برای حضور بانوان کبدی‌کار اردبیلی در لیگ‌های حرفه‌ای خارج از کشور گشوده است.

انتهای پیام/

آخرین اخبار