با پیگیری‌های نایب‌رئیس مجلس محقق شد؛

پرواز‌های مسیر اردبیل - تهران افزایش یافت

گروه استان‌ها - در پی پیگیری‌های نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی، تعداد پرواز‌های مسیر اردبیل - تهران افزایش یافت.
کد خبر: ۱۲۲۶۴۰۶
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۵ - ۱۹:۳۷ 16 July 2026

پرواز‌های مسیر اردبیل - تهران افزایش یافت

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل، در پی پیگیری‌های «علی نیکزاد» نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی، و هماهنگی وی با رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، تعداد پرواز‌های مسیر اردبیل- تهران افزایش یافت.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بر این اساس، علاوه بر پرواز‌های روزانه عصر، از این پس در روز‌های شنبه و چهارشنبه نیز یک پرواز رفت از تهران به اردبیل و یک پرواز برگشت از اردبیل به تهران در نوبت صبح توسط شرکت هواپیمایی ماهان برقرار خواهد شد.

وی افزود: این اقدام با هدف افزایش ظرفیت جابه‌جایی مسافران، کاهش مشکلات ناشی از کمبود بلیت و تسهیل سفر‌های هوایی مردم استان اردبیل انجام شده و از مطالبات مهم شهروندان استان بود.

انتهای پیام/

آخرین اخبار