نرخ بیکاری استان اردبیل در سال گذشته تک‌رقمی شد

گروه استان‌ها - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: در مهر سال ۱۴۰۳ نرخ بیکاری استان ۱۳/۳ درصد بود که با ۸ هزار اشتغال‌زایی پایدار، پاییز سال گذشته نرخ بیکاری تک‌رقمی شد و به ۸/۸درصد کاهش یافت.
کد خبر: ۱۲۲۳۵۲۳
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۰ 01 June 2026

نرخ بیکاری استان اردبیل در سال گذشته تک‌رقمی شد

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل «بهروز خلیلی» معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل در کارگروه تخصصی اشتغال استان که با حضور دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به آمار رسمی ملی، استان اردبیل در رتبه دوم نرخ جمعیت فعال اقتصادی و به اصطلاح دیگر آماده ورود به بازار کار است که این موضوع با آموزش، توانمندسازی و ایجاد زیرساخت‌های لازم، به یک محرک بسیار بزرگ برای تولید استان محسوب می‌شود.

وی افزود: تکمیل و بهره‌برداری ۵۴۰ طرح اقتصادی در حوزه‌های مختلف با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد، جزو اولویت‌های اصلی استان اردبیل محسوب می‌شود و با بهره‌برداری این طرح‌ها، شاهد ۱۸هزار اشتغال‌زایی پایدار با پرداخت بیمه خواهیم بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با بیان اینکه هدف‌گذاری نرخ بیکاری امسال ۷/۵ درصد است، گفت: عملیات اجرایی ۲۸ طرح طی سال جاری با سرمایه‌گذاری ۴۲ هزار میلیارد تومان شروع شده و سال گذشته نیز ۱۸ پروژه زیرساختی با تخصیص یک‌هزار میلیارد تومان اعتبار به بهره‌برداری رسید.

خلیلی ادامه داد: بانک‌های استان مکلف به پرداخت ۲۲هزار میلیارد تومان تسهیلات تکلیفی هستند که انتظار می‌رود با هماهنگی‌های لازم بین استانداری و بانک‌های عامل مرکز، روند پرداخت این تسهیلات تسریع شود.

انتهای پیام/

آخرین اخبار