استاندار ایلام در دیدار با خانواده‌های شهدای جنگ رمضان چرداول مطرح کرد:

۷۲ شهید جنگ رمضان نماد صلابت و استواری مردم ایلام است

گروه استان‌ها - استاندار ایلام، خون پاک شهدا را ضامن اتحاد و انسجام ملی دانست و گفت: در جریان جنگ ۴۰ روزه‌ای که از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه کشورمان تحمیل شد، ده نفر از جوانان رشید شهرستان چرداول به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
کد خبر: ۱۲۲۱۸۸۳
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۲:۵۱ 03 May 2026

استاندار ایلام: ۷۲ شهید جنگ رمضان نماد صلابت و استواری مردم ایلام اند

 «احمد کرمی» استاندار ایلام عصر یکشنبه و در حاشیه دیدار با خانواده‌های ده شهید جنگ ۴۰ روزه شهرستان چرداول، در گفت و گو با خبرنگار تابناک از استان ایلام از استقامت و جانفشانی شهیدان این شهرستان در راه آرمان‌های انقلاب اسلامی تقدیر کرد.

استاندار ایلام: ۷۲ شهید جنگ رمضان نماد صلابت و استواری مردم ایلام اند

وی، خون پاک شهدا را ضامن اتحاد و انسجام ملی دانست و گفت: در جریان جنگ ۴۰ روزه‌ای که از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه کشورمان تحمیل شد، ده نفر از جوانان رشید شهرستان چرداول به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

استاندار ایلام: ۷۲ شهید جنگ رمضان نماد صلابت و استواری مردم ایلام اند

استاندار ایلام افزود: در مجموع، طی این درگیری‌ها هفتاد و دو نفر از مردم استان ایلام به فیض شهادت رسیدند که از این تعداد، ۵۶ نفر از اهالی بومی استان و مابقی از سایر نقاط کشور بودند که در مناطق مرزی مهران و دیگر نقاط استان به شهادت رسیدند.

استاندار ایلام: ۷۲ شهید جنگ رمضان نماد صلابت و استواری مردم ایلام اند

وی ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای انقلاب، جنگ تحمیلی و شهدای والامقام شهرستان چرداول، تأکید کرد: این عزیزان با صلابت و استواری مثال‌زدنی در برابر دشمن ایستادگی کردند و راه شهادت را با افتخار پیمودند.

 

کرمی همچنین با اشاره به هوشیاری و بصیرت خانواده‌های معظم شهدا گفت: خانواده‌های شهدا با صلابت و هوشمندی کامل، وفاداری خود را به آرمان‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب نشان داده‌اند و همچنان مدافع ارزش‌های انقلاب اسلامی هستند.

استاندار ایلام: ۷۲ شهید جنگ رمضان نماد صلابت و استواری مردم ایلام اند

وی ادامه داد: اتحاد و انسجام کنونی میان مردم و نیرو‌های مسلح، نتیجه و برکت خون پاک شهداست که ملت ایران را در برابر دشمنان بیمه کرده است.

استاندار ایلام شهادت را سکوی عروج به ملکوت اعلی و والاترین درجه قرب الهی دانست و افزود: شهیدان در واقع به آرزوی دیرینه خود نائل می‌شوند. وی با اشاره به تجاوز‌های ددمنشانه رژیم‌های آمریکا و صهیونیستی علیه ایران تأکید کرد: دشمنان از سلحشوری ملت بزرگ ایران، به‌ویژه مرزبانان غیور و نیرو‌های مسلح کشور، غافل مانده‌اند.

استاندار ایلام: ۷۲ شهید جنگ رمضان نماد صلابت و استواری مردم ایلام اند

وی در ادامه گفت: شهادت، امتیازی ویژه از سوی خداوند متعال است که نصیب بندگان برگزیده می‌شود؛ چراکه شهید با سیر در مرتبه بندگی، جایگاهی برتر می‌یابد.

کرمی با تجلیل از روحیه بلند خانواده‌های شهدا افزود: وصیت و خواسته شهیدان، خدمت خالصانه به مردم، گره‌گشایی از مشکلات آنان و جلب رضایت عمومی است.

در پایان این دیدار، استاندار ایلام با خانواده‌های شهیدان رحمان و سانیا مهدی‌پوز، یداله قیصرییگی، محمد نوریان، حبیب زراموشی، آرمین عبدالی، محمد خسروی، شاهرخ مهدیان، سوسن محمدزاده و محمدحسین مهدیان از شهدای جنگ ۴۰ روزه شهرستان چرداول دیدار کرد.

استاندار ایلام: ۷۲ شهید جنگ رمضان نماد صلابت و استواری مردم ایلام اند

همچنین وی با پدر شهیدان جوهر و عباس عباسیان از شهدای دوران دفاع مقدس نیز دیدار و گفت‌و‌گو داشت.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار