در گفت‌و‌گو با تابناک مطرح شد:

شرایط مطلوب و با ثبات بازار در سرپل‌ذهاب/ جنگ تاثیری در بازار ندارد!

گروه استان‌ها - فرماندار شهرستان سرپل‌ذهاب با تاکید بر نظارت مستمر بر بازار از سوی دستگاه‌های مسئول و ستاد تنظیم بازار گفت: با گذشت ۳۰ روز از تجاوز دشمن آمریکایی - صهیونی به کشور، هیچ‌گونه کمبودی در تامین و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان سرپل‌ذهاب وجود ندارد.
کد خبر: ۱۲۲۰۰۴۲
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۶ 29 March 2026

شرایط مطلوب و با ثبات بازار در سرپل‌ذهاب/ جنگ تاثیری در بازار ندارد!

«میرحسن رحیمی» فرماندار شهرستان سرپل‌ذهاب در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای مدیریت بازار و تامین مایحتاج عمومی مردم در زمان جنگ، اظهار کرد: از نخستین روز‌های جنگ، برنامه‌ریزی‌های لازم برای رصد مستمر بازار، تامین اقلام اساسی و جلوگیری از هرگونه اخلال در روند توزیع کالا‌ها در دستور کار قرار گرفت و خوشبختانه امروز بازار شهرستان در شرایط مطلوب و باثباتی قرار دارد.

وی با بیان اینکه نظارت بر بازار بصورت مداوم و مستمر انجام می‌شود، افزود: ستاد تنظیم بازار شهرستان به همراه دستگاه‌های متولی، بصورت روزانه بر وضعیت بازار، قیمت‌ها، نحوه عرضه کالا‌ها و تامین اقلام مورد نیاز مردم نظارت دارند تا از هرگونه افزایش غیرمنطقی قیمت و کمبود احتمالی جلوگیری شود، در همین راستا همه دستگاه‌های مسئول در حوزه تامین، توزیع و نظارت پای کار هستند و با هماهنگی و انسجام لازم، شرایط بازار را به‌طور دقیق رصد می‌کنند تا مردم در تامین نیاز‌های روزمره خود با مشکلی مواجه نشوند.

فرماندار شهرستان سرپل‌ذهاب با اشاره به وضعیت تامین آرد و نان در شهرستان، تصریح کرد: آرد شناور به‌صورت مستمر و بر اساس نیاز، بین نانوایی‌های سطح شهرستان توزیع می‌شود و در این زمینه هیچ مشکلی از نظر کمبود آرد نداریم و نانوایی‌ها نیز در حال خدمات‌رسانی مطلوب به شهروندان هستند.

وی به تامین گوشت مرغ در شهرستان اشاره کرد و گفت: چندین مرغداری فعال در سطح شهرستان وجود دارد که به‌صورت مداوم جوجه‌ریزی انجام می‌دهند و از این نظر نیز وضعیت تولید و تامین مرغ مناسب است و هیچ‌گونه نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار