در گفت‌و‌گو با تابناک مطرح شد:

اعمال محدودیت کامل تردد و توقف در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن کرمانشاه

گروه استان‌ها - رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه با اعلام آغاز همزمان راهپیمایی در سراسر استان از ساعت ۱۰ صبح، گفت: در شهر کرمانشاه محدودیت کامل تردد و توقف از ساعت ۶:۳۰ صبح در مسیر میدان انقلاب تا میدان آزادی اعمال می‌شود.
کد خبر: ۱۲۱۷۲۳۲
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۱ 09 February 2026

اعمال محدودیت کامل تردد و توقف در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن کرمانشاه

«مهدی امجدیان» رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه با اشاره به تمهیدات ترافیکی مراسم راهپیمایی، اظهار کرد: راهپیمایی به صورت هماهنگ در سراسر استان از ساعت ۱۰ صبح آغاز می‌شود و در شهر کرمانشاه مسیر راهپیمایی از میدان انقلاب تا میدان آزادی تعیین شده است.

وی افزود: به منظور برگزاری مراسم، انسداد برخی معابر از شب قبل انجام می‌شود و از ساعت ۶:۳۰ صبح روز مراسم، محدودیت کامل تردد و توقف در طول مسیر راهپیمایی از میدان آزادی تا میدان انقلاب به صورت کامل اعمال خواهد شد.

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه بیان کرد: تمامی خودرو‌هایی که در این مسیر به صورت غیرمجاز پارک شده باشند، توسط همکاران پلیس راهور به پارکینگ منتقل می‌شوند.

امجدیان ادامه داد: در شهرستان‌های تابعه استان نیز متناسب با شرایط هر شهر، محدودیت‌های مشابه ترافیکی در طول مسیر‌های راهپیمایی تا پایان مراسم اعمال می‌شود.

وی با اشاره به معابر پیرامونی مسیر راهپیمایی، گفت: در تقاطع‌هایی از جمله تقاطع کارگری، میدان آزادی، تقاطع جلیلی و سایر معابر اطراف، با توجه به حجم ترافیک، همکاران پلیس راهور برای روان‌سازی تردد مستقر خواهند بود.

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه از شهروندان خواست حتی‌الامکان از وسایل نقلیه عمومی برای حضور در مراسم استفاده کنند و افزود: در صورت استفاده از خودروی شخصی، شهروندان می‌توانند از مسیر‌های جایگزین و پارکینگ‌های حاشیه‌ای در طول خیابان مدرس برای توقف خودرو استفاده کنند.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار