بررسی 60 پرونده درکمیته علائم اداره کل استاندارد استان اصفهان

بررسی 60 پرونده درکمیته علائم اداره کل استاندارد استان اصفهان ۶۰ پرونده صنعتی در کمیته علائم اداره کل استاندارد استان اصفهان بررسی شد.
کد خبر: ۱۱۵۰۱۴۸
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۴ 20 January 2024

سرپرست اداره کل استاندارد استان اصفهان گفت: در این کمیته پرونده واحد‌های متقاضی کاربرد علامت استاندارد در صنایعی از جمله برق، الکترونیک، مکانیک و فلز شناسی، ساختمانی و معدنی، شیمیایی، نساجی و چرم، غذایی، بهداشتی و آرایشی، نساجی و چرم بررسی و تصمیم‌گیری شد.
مهدی هادی افزود: صدور پروانه کاربرد علامت استاندارد ایران از جمله تکالیف قانونی برای دریافت اطمینان از رعایت الزامات استاندارد، استمرار کنترل کیفیت محصولات در واحد‌های تولیدی تحت پوشش و ترغیب این واحد‌ها به ارتقای کیفیت محصولات تولید شده براساس معیار‌های اعلامی در قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد است.
وی گفت: در سال مزین به نام «مهار تورم و رشد تولید» تلاش می‌شود، برای حفظ و ارتقاء محصولات با کیفیت، پرونده واحد‌های تولیدی متقاضی پروانه استاندارد را در کمترین زمان ممکن بررسی شود و اقدامات قانونی لازم را تا صدور پروانه در دستور کار قرار دهیم.

آخرین اخبار