سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام اظهار کرد : همه مدیران باید برای فراهم کردن بستر سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال پایدار مردم و کمک به بهبود وضعیت معیشتی آنان این مهم را نصب العین خود قرار دهند. 
به گزارش تابناک ایلام؛ دکتر شهریار عباسی با تاکید بر اینکه فرمانداری ها از ظرفیت سرمایه گذاری های بومی استفاده کنند کفت : بخشی نگری از ذهن مسئولین باید دور شود.
وی گفت: فرمانداران استان نسبت به برگزاری کمیته های تسهیل و رفع موانع به واسطه اهمیتی که در بحث سرمایه گذاری دارد و در شهرستان ها و حتی در سطح کارگاه ها و کارخانجات مشکل دار اقدام کنند.
عباسی تاکید کرد:عمده مشکلات اکثر واحدهای صنعتی تولیدی در حوزه های امور بانکی، مشکلات شرکاء، مشکل مواد اولیه و صادرات محصولات تولیدی و سرمایه در گردش است، بنابراین باید دستگاه های اجرایی از همکاری، هماهنگی و مساعدت به واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان دریغ نکنند.
وی مطرح کرد:در راستای حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی انتظار می رود مدیران کل استان و مدیران شهرستانی از تمامی ظرفیتهای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برای بهبود و گرهگشایی در راستای جهش تولید گام بر دارند.
عباسی ادامه داد:جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اهمیت و نقش مهمی در تحقق اهداف اقتصادی استان و شهرستان دارند و تاثیرات مثبتی بر روی رونق تولید و حل مشکلات بخش های تولیدی میگذارند./ع
|
بیشتر بخوانید: |