کد خبر: ۹۰۴۱۵۶
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۳ 27 September 2020
قارچ یکی از مواد غذایی مفیدی است که کالری کمی داشته و فواید بسیاری برای بدن و سلامتی دارد. در ادامه به روش های نگهداری و پخت قارچ اشاره می کنیم
به گزارش تابناک کهگیلویه و بویراحمد ، قارچ‌ ها کالری کمی دارند، چربی یا کلسترولی در آن ها پیدا نمی‌شود و مقدار نمک بسیار کمی دارند. گروهی از ویتامین‌ها و املاح معدنی مهم مانند سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین D و ...  هم در قارچ‌ها وجود دارد و به همین دلیل باید در غذای روزانه استفاده شوند .
در ادامه به روش های نگهداری و پخت قارچ اشاره می کنیم :
قارچ را پیش از مصرف نشویید زیرا همانند اسفنج مقدار زیادی آب به خود جذب می کند. در این صورت هنگام پخت، آب را پس می دهد و طعم آن تغییر می یابد.
 
قارچ را در کیسه پارچه ای یا کاغذی بگذارید و بیش از دو روز در  یخچال نگهداری نکنید .
 
هنگام شست وشو، قارچ را در آب قرار ندهید؛ بلکه آن را با یک برس کوچک بشویید و با دستمال خشک کنید.
 
برای این که قارچ آب زیادی نداشته باشد، 15 دقیقه آن ها را در فر گرم و سپس در تابه آماده کنید.
 
اگر قارچ ها خشک شده است، روی آن ها آب بریزید و یک دقیقه در مایکروویو با دمای بالا بگذارید و سپس اجازه دهید 10 دقیقه دیگر در همان آب گرم بماند.
 
برای این که قارچ هنگام پخت سیاه نشود، چند قطره آب لیمو به آن اضافه و قارچ را با حرارت بالا سرخ کنید. البته شست و شوی قارچ با آب و سرکه نیز به سفیدشدن آن کمک می کند. / بهداشت نیوز
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار