وی افزود: سرانجام با دوندگی‌های زیاد 10 ساله در سال 96 رفع معضل کردیم و در این 10 سال تعداد 11 نفر کارگر که سه نفر آقا و 8 نفر خانم بودند کار خود را از دست دادند.
کد خبر: ۶۰۹۷۹۲
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۲ 22 May 2018
به گزارش تابناک کهگیلویه و بویراحمد، استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان‌های با بافت عشایری در ایران است که شغل اصلی مردمان آن از دیرباز بر پایه کشاورزی و دامداری بوده است.

از همین رو مردم استان کهگیلویه و بویراحمد و به ویژه جامعه عشایری با صنعت ریسندگی و بافندگی چندان ناآشنا نیستند.

اما با وجود زمینه‌های لازم برای توسعه این صنعت در استان کهگیلویه و بویراحمد ریسندگی و بافندگی در استان تعطیل است و سرمایه‌گذاری بر روی آن نشده است.

استاندار عملکرد خوشه دست بافته‌ها را زیر سؤال برد

چند سالی هست که بحث خوشه‌های صنعتی در کشور و استان مطرح شده که متولی آن شرکت شهرک‌های صنعتی به عنوان متولی صنایع کوچک است.

خوشه دست بافته‌ها در میان همه خوشه‌های صنعتی بیشتر مورد توجه قرار گرفته هر چند که با گزارشی که در نشست اخیر شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت داده شد معلوم گردید که در این زمینه هم کار آن چنانی صورت نگرفته است.

در نشست اخیر شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت که بحث و جدل بر روی خوشه‌ها و عملکرد آن‌ها در استان صورت گرفت همه توجهات بر روی دو کارگاه ریسندگی و بافندگی در استان جلب شد که استاندار بر روی آن دست گذاشت و محل مناقشه شد.

سرنوشت 2 کارخانه‌ تعطیل شده که مسؤولان به فکر آن‌ها نبودند

در این نشست که استاندار کهگیلویه و بویراحمد عملکرد شرکت شهرک‌های صنعتی را در بحث خوشه‌ها زیر سؤال برد یکی از مواردی که از سوی شخص اول اجرایی استان دستور پی‌گیری آن داده شد همین تنها 2 کارخانه ریسندگی و بافندگی بود.

مسؤول یکی از این واحدها در منطقه سرآب‌تاوه یاسوج با بیان اینکه خط تولید ریسندگی داریم و و یک واحد شست‌وشو هم داشتیم اظهار کرد: از سال 69 کار خود را در استان آغاز کردیم.

حسینی افزود: تا سال 83 این واحد ریسندگی در یاسوج فعال بود ولی از سال 83 به علت معارضات محلی که با تبانی منابع طبیعی صورت گرفته بود ما را مجبور به تعطیلی واحد تولیدی کردند.

سرانجام آن 11 کارگر مظلوم

وی افزود: سرانجام با دوندگی‌های زیاد 10 ساله در سال 96 رفع معضل کردیم و در این 10 سال تعداد 11 نفر کارگر که سه نفر آقا و 8 نفر خانم بودند کار خود را از دست دادند.

حسینی با بیان اینکه الان 15 سال است که از بازار کار دور هستیم افزود: قرار شد ما را برای فعالیت مجدد به سازمان صنایع کوچک معرفی کنند و اکنون نیز مصمم هستیم که پس از ظرفیت‌سنجی کار خود را آغاز کنیم.

مدیر کارگاه ریسندگی در سراب‌تاوه یاسوج خاطرنشان کرد: در این 11 سال کسی سراغ ما نیامد در روزگاری که یک پای ما منابع طبیعی بود و یک پای دیگرمان در دادگاه و 11 کارگر از کار بیکار شده بودند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد که هم در زمینه عملکرد نه چندان خوب در بحث خوشه‌ها و همچنین عملکرد ضعیف در خصوص تعطیلی این دو واحد تولیدی به خشم آمده بود اظهار کرد: اگر امروز ما این واحدها را بررسی نمی‌کردیم تا 300 سال دیگر شماها به دنبال آن‌ها نمی‌رفتید که مشکلات این واحدهای تولیدی را برطرف کنید./ فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار